Pozorište mladih Zvornik ovog ljeta priprema pravi spektakl i poslasticu za sve ljubitelje pozorišta u Zvorniku i regiji. Manifestacija Zvorničko ljeto ove godine imat će reviju predstava koje su 100% proizvod rada Pozorišta mladih Zvornik.

Revija predstava zvorničkih glumaca upotpunjuje "Zvorničko ljeto 2017"
Program Revije – budite dragi gosti Doma omladine Zvornik

Pozorište mladih Zvornik za vrijeme trajanja Revije izvest će šest različitih predstava skoro svih žanrova među kojima će se jedna igrati premijerno.

Pozorište mladih Zvornik, Dom omladine i Saša Ikanović premijerno će izvesti predstavu “Građanin Plemić”. Ovu predstavu Zvorničanima 5.augusta poklanjaju vrijedni kulturni radnici okupljeni oko Doma omladine Zvornik.
Zvorničko ljeto je najvažnija ljetna manifestacija koja se organizuje u Zvorniku. Ove godine se najavljjuju najpopularnije muzičke grupe i izvođači sa ovih prostora, a manifestacija će prema najavama Pozorišta mladih Zvornik biti upotpunjena i najbogatijim kulturnim programom do sada.

Pored predstava koje će se igrati u periodu od 2. do 8. augusta, Dom omladine Zvornik bit će i organizator okruglih stolova čija će tematika biti upravo pozorišne predstave koje su u vlasništvu Pozorišta mladih, zvorničkih glumaca, a samim tim i grada Zvornik.

Revija predstava zvorničkih glumaca upotpunjuje "Zvorničko ljeto 2017"
Pogledajte premijeru koja se igra u sklopu manifestacije Zvornicko ljeto 2017

Sve predstave su poklon za ljubitelje pozorišta ovog ljeta. Grad Zvornik, kao organzator manifestacije Zvornicko ljeto, omogućio je svima koji to žele da mogu besplatno pogledati pozorišne predstave koje se budu igrale u vremenu održavanja manifestacije.

Sve predstave igrat će se u Domu omladine, osim Trnoružice koja će se izvoditi na platou Kasine. Svi koji žele pogledati neku od pozorišnih predstava koje su u programu Revije, obavezni su imati kartu.
Karte možete dobiti besplatno u Domu omladine Zvornik.

Za više informacija pratite i zvaničnu stranicu Doma omladine na društvenoj mreži Facebook.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *