Ribari kod Bijeljine uočili beživotno tijelo mladića u rijeci, policija utvrđuje identitet (FOTO)

UŽAS KOD BIJELJINE Izvučeno tijelo mladića (20) iz Save, naslov je objave Gorske službe spašavanja Bijeljina. Tijelo mladića starog oko 20 godina izvučeno je iz rijeke Save na području Bijeljine, objavila je Gorska služba spasavanja iz Bijeljine.

Tijelo je izvučeno sinoć oko 21.00 čas. Iz GSS navode na Fejsbuk stranici da su tijelo izvukli na poziv Republičke uprave civilne zaštite.

“Sinoć smo, na poziv Republičke civilne zaštite Republike Srpske, iz rijeke Save, oko 21 čas, izvadili tijelo mladića starog oko 20 godina”, objavljeno je na stranici GSS-stanica Bijeljina.

Ribari kod Bijeljine uočili beživotno tijelo mladića u rijeci, policija utvrđuje identitet (FOTO)

Iz policije navode da se očekuje saopštenje o ovom događaju.

Tijelo muškarca, koje je pronađeno u rijeci Savi kod Bijeljine, uočili su ribolovci na lokaciji kod Ade u Balatunu i naloženo je da se utvrdi njegov identitet, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Najvjerovatnije, riječ je o licu afroazijskog porijekla. Policija je dobila prijavu sinoć u 19.00 časova, nakon čega je izašla na lice mjesta, a tijelo su iz vode izvadili pripadnici Gorske službe spašavanja Bijeljina.

Izvršen je uviđaj i obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na utvrđivanja identideta i relevantnih činjenica i okolnosti.

Tijelo mladića starog oko 20 godina izvučeno je iz rijeke Save na području Bijeljine, objavila je Gorska služba spasavanja, stanica Bijeljina, na svojoj “Fejsbuk” stranici.

(infobijeljina.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *