Rukometaši ''Drine'' upisali drugu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva, mlada ekipa pokazala veliki potencijal

Meč je bolje otvorila Drina koja je imala konstantnu prednost, a na kraju poluvremena rezultat je bio 15:11 za tim iz Zvornika. Do kraja meča prednost je rasla i na kraju zaslužena pobjeda od šest golova razlike. U redovima Drine najefikasniji bili su Čamdžić i Bašić sa po 7 pogodaka, Lugavić 6, Vidaković 5, Mirković 4, Popović i Tomić po 2gola.

– Prošlo kolo pobijedili smo odličnu ekipu ORK Banjaluka i tada sam istakao da je to dobar rezultat. Nošeni dobrim rezultatom iz prošlog kola otišli smo u Istočno Sarajevo da se nadigravamo i ostvarimo dobar rezultat. Od prvog minuta bili smo odlučni, koncentrisani i fokusirani isključivo na našu igru. Upravo takav pristup omogućio je da uzmemo bodove i zadovoljni se vratimo u Zvornik. Ono sto sam istakao i prošli put, opet ću sada, bili smo tim u svakom smislu.

Ova mlada ekipa se polako gradi, počinju da dolaze i rezultati, dva, tri iskusna igrača su tu da im pomognu da stasaju, a ono pravo od njih biće sledeće sezone, samo da ostanu na okupu. U narednom kolu u Zvornik dolazi ekipa Bijeljine, neće biti nimalo lako. Oni su dugo zajedno i daće maksimum da osvoje bodove. Mi ćemo pokušati zadržati pobjednički niz i odbraniti domaći teren. Dobro će nam doći podrška sa tribina, pa ujedno pozivam i navijače da dođu u što većem broju – rekao je Aleksandar Golubović, trener Drine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *