Rukometaši ''Drine'' upisali drugu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva, mlada ekipa pokazala veliki potencijal

Rukometaši Drine savladali su u prvom proljećnom kolu ekipu ORK Banjaluka rezultatom 29:26 i tako stigli do četvrte prvenstvene pobjede u sezoni.

Najefikasniji u Drini bio je Lugavić sa 9 pogodaka, Bašić 6, Čamdžić 5, Vidaković 4, Popović 2, Mirković, Mijatović i Tomić po jedan.

U toku zimske pauze ekipu Drine je napustio Ognjen Markanović, a u tim je stiglo pet novih igrača. Došli su Miroslav Mirković, Nemanja Mihajlović, Nedim Čamdžić, Stefan Mijatović i Adnan Bečić.

– Prva utakmica u drugom dijelu bila je protiv mlade i poletne ekipe ORK Banja Luka koju sa klupe predvodi iskusni trener Bojan Unčanin. Znali smo da će biti teško, ali su moji momci maksimalnim zalaganjem uspjeli doći do zasluženih bodova. kompletnu utakmicu bili smo u prednosti, ali momci iz Banja Luke disali su nam za vrat, u nekim momentima se i vraćali u rezultatski egal, ali imali smo dovoljno strpljenja i znanja da bodovi ostanu u Zvorniku. Ono što me posebno raduje u ovoj pobjedi jeste da smo bili tim, gdje su momci izgarali jedan za drugog. Sve pohvale mojim momcima, sledeće kolo idemo u Sarajevo da se borimo za nove bodove. Hvala publici na podršci i hvala našim veteranima koji redovno prate utakmice i sigurno daju vetar u leđa ovoj mladoj ekipi sa par iskusnih vukova – rekao je trener Drine Aleksandar Golubović.

Uprava i igrači Drine posebno su se zahvalili novinaru Dragi Gajiću koji je redovan na njihovim utakmicama i koji je podijelio nekoliko primjeraka svoje knjige ,,Sport u Zvorniku 2020-2023.“ mladim rukoometašima.

InfoBirač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *