Saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Zvornik – Tuzla u mjestu Međaš kod Kalesije, a koja je izazvala jutrošnji zastoj saobraćaja imala je još jednog učesnika koji je pobjegao sa lica mjesta događaja.

Sa mjesta saobraćajne nezgode pobjegao vozač koji je jutros izazvao prevrtanje na magistralnom putu Zvornik-Tuzla (FOTO)

Prema riječima lakše povrijeđenog 23-godišnjeg E. M. iz Donjih Vukovija koji je upravljao prevrnutim vozilom, do nezgode je došlo nakon što mu je na put izletilo drugo vozilo. Prema riječima povrijeđenog dvadesettrogodišnjaka izbjegavajući da udari vozilo koje mu je izletilo, izgubio je kontrolu nad svojim vozilom i prevrnuo se. Prema riječima povrijeđenog, više od zadobijenih povreda boli činjenica da je vozač drugog vozila vidjeo kako se kombi prevrće zbog njega i da je samo produžio dalje ne osvrnuvši se.

Sa mjesta saobraćajne nezgode pobjegao vozač koji je jutros izazvao prevrtanje na magistralnom putu Zvornik-Tuzla (FOTO)

Kako je uposlenik kompanije koja se bavi prodajom keramike rekao novinaru našeg portala, bjegunac sa mjesta događaja je takođe vozio kombi, samo boje truhle višnje, vjeruje da će ga policija ubrzo pronaći.

 

O jutrošnjoj nezgodi smo pisali danas:

Kombi se prevrnuo na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, jutros otežan saobraćaj (FOTO)

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *