U Karakaju uhapšen bjegunac tražen za niz krivičnih djela

Na području Gradiške uhapšen je državljanin Turske nakon što je utvrđeno da je Interpol Ankara raspisao potjernicu za njim zbog krivičnih djela povrede koje uzrokuju smrt, ubistvo bez predumišljaja, ubistvo i zločin protiv djece.

Ovo lice, čiji su inicijali C.M.E, predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na prelazu Hum, prilikom ulaska u BiH, slobode je lišeno lice inicijala Š.P. jer je ustanovljeno da je Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu za njim zbog otmice.

Ovaj državljanin Crne Gore predat je službenicima Policijske uprave Foča.

Na aerodromu Sarajevo uhapšeno je lice čiji su inicijali B.Ž. jer je utvrđeno da je Interpol Beograd raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Ovaj državljanin Švedske kontrolisan je na letu za Istanbul, a predat je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Pripadnici Jedinice Granične policije BiH Trebinje lišili su slobode lice D.P. za kojim je MUP Republike Srpske raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela krađa.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na prelazu Zupci i predat službenicima MUP-a Republike Srpske, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *