Danas su djecu koja pohađaju školu u Kamenici posjetili osnovci koji pohađaju nastavu u osnovnoj školi Mujaga Komadina iz Mostar.

Školarce u Kamenici posjetili vršnjaci iz Mostara
Danas u Kamenici

Ovom prilikom svim učenicima uručili poklone i određena pomagala za potrebe škole. Dok su se djeca i roditelji iz Kamenice potrudili da adekvatno ugoste drage goste.

Direktor OŠ Mujaga Komadina  Semir Šejtanić oduševljen je prijemom u Kamenici.

Zaista je prelijep osjećaj vidjeti ovu djecu na ovom mjestu koje se nalazi skoro na samoj granici Bosne i Hercegovine. Pozitivno sam iznenađen kao i svi učenici i profesori koji su danas u obilasku Podrinja. Rekao je Šejtanić.

Školarce u Kamenici posjetili vršnjaci iz Mostara
Osvježenje za goste
Jedan od domaćina Mostarcima je i Mersad Mehmedović predsjednik Skupštine grada Zvornik, a koji dolazi upravo iz Kamenice koju su danas posjetili školarci iz Mostara. O samoj posjeti Mehmedović je rekao:

Danas smo realizovali dogovorenu posjetu osnovaca i nastavnog osoblja kao i direktora OŠ Mujaga Komadina iz Mostara osnovcima u bošnjačkom mjestu Kamenica gdje su gosti uručili svoj djeci prigodne poklone kao i određenu opremu za fizičko vaspitanje i određena materijalno tehnička sredstva.

Školarce u Kamenici posjetili vršnjaci iz Mostara

Potrudili smo se da adekvatno ugostimo drage goste te su naši Kamenčni za svoje goste pripremili kolače i osvježenje. Rekao je Mehmedović

Danas su svi prisutni u Kamenici vidjeli veliku radost djece koja su dočekale goste i zaista je bilo veliko zadovoljstvo danas prisustvavati ovoj posjeti.

Školarce u Kamenici posjetili vršnjaci iz Mostara

Domaćini su iskoristili priliku da se još jednom zahvale nastavnom osoblju, a naročito direktoru OŠ Mujaga Komadina g-dinu Semiru Šejtaniću na posjeti i dogovorenoj budućoj saradnji za radost djece.

(Zvornicki.ba)