Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se zbog pretjeranog konzumiranja alkohola, o tome su iz Policijske uprave Zvornik saopštili:

Na regionalnom putu Srebrenica-Zeleni Jadar, u mjestu Petriča, opština Srebrenica, 12.07.2020. godine oko 21,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Chevrolet”, kojim je upravljao M.R. iz Srebrenice, sa kojim se u vozilu nalazila S.M. iz Republike Srbije, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne povrede.

Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Srebrenica, odakle je upućena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica.

Izvršenim alkotestiranjem učesnika M.R. utvrđeno je prisustvo 2,00 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *