Službene informacije o fizičkom napadu na radnika Regionalne deponije Zvornik za koji se sumnjiče nepoznati pripadnici agencije SIPA-e

O događaju koji se dogodio u krugu Reionalne deponije Zvornik na Crnom Vrhu kada je povrede pretrpio uposlenik ovog preduzeća od nepoznatih lica za koje se pretpostavlja da su službenici državne agencije SIPA-e saopštenjem za javnost oglasili su se iz Policijske uprave Zvornik. Pristiglo saopštenje iz policije prenosimo u potpunosti:

U toku postupanje po prijavi u Osmacima

Policijskoj stanici Osmaci, 06.06.2024. godine oko 14,50 časova, lice inicijala M.M. iz Zvornika je prijavilo da je u krugu privrednog društva na području opštine Osmaci, fizički napadnuto od strane pripadnika Državne agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta.

Lice M.M. se radi ukazivanje ljekarske pomoći javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, a potom u JZU Bolnica Zvornik.
O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnoj javnog tužilaštva u Bijeljini pod čijim nadzorom se preduzimaju sve mjere i radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *