Jak olujni vjetar praćen kišom, koji je večeras zahvatio Zvornik, oborio je drvo na automobil, te srušio ljetnu pozornicu na gradskoj plaži na kojoj su se u okviru “Zvorničkog ljeta” održavali koncerti.

Srušena bina na gradskoj plaži upitan nastup Van Goga, otkazan koncert Nikole Rokvica
Zvornik

U Policijskoj Upravi Zvornik potvrđeno je Srni da nije bilo prijava o povrijeđenim osobama, dok su u Službi civilne zaštite grada Zvornika istakli da nevrijeme, koje se dogodilo danas oko 19:00 sati, nije prouzrokovalo veće štete.

“Prikupljamo informacije sa terena i nema potvrda, osim sa gradske plaže, da je nevrijeme pričinilo neke veće štete”, rečeno je u Civilnoj zaštiti.
Predsjednik Organizacionog odbora “Zvorničkog ljeta” Bojan Ivanović potvrdio je da se večeras, iako je nevrijeme prošlo, neće održati najavljeni koncert Nikole Rokvića na gradskoj plaži, jer je ljetnu pozornicu srušio jak vjetar.

“Definitivno se odgađa koncert zbog nemogućnosti osposobljavanja ljetne pozornice”, rekao je Ivanović, koji je i zamjenik gradonačelnika Zvornika.

Srušena bina na gradskoj plaži upitan nastup Van Goga, otkazan koncert Nikole Rokvica
Zvornik

Ivanović je dodao da će Organizacioni odbor sutra razmatrati novonastalu situaciju i odlučiti da li će biti nekih izmjena u programu održavanja manifestacije “Zvorničko ljeto”, koje traje do 8. avgusta.

Nevrijeme koje je zahvatilo vecinu teritorija grada Zvornik, pored kiša i olujnih vjetrova prouzrokovalo je i nestanak struje na većini teritorija grada Zvornik.

(NKP.ba/Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *