Stevanovićev transfer napunio kasu FK DrineZvornik

Miroslav Stevanović, trenutno član FK Željezničar i reprezentativac naše zemlje, iza sebe je imao veoma dobru polusezonu. Stevanović se na Grbavici vratio u život, što je i sam priznao, a nije poznato da li će ponovo vrlo brzo okušati u inostranstvu.

Ovaj 26-godišnji ofanzivac rođen je u Zvorniku, a karijeru je počeo u Drini, da bi se okušao u Vojvodini, Borcu, Sevilli, Elcheu, Dep. Alavesu, Gyoru, te Ergotelisu, iz kojeg je i stigao na Grbavicu. Stevanovićev odlazak u Sevillu početkom 2013. godine pored Vojvodine, obradovao je i čelnike Drine iz Zvornika, trenutno člana Prve lige Republike Srpske, koji su zadovoljni trljali ruke s obzirom da je po pravilima ‘dio kolača‘ išao u njihove ruke.

Stevanovićev transfer napunio kasu FK DrineZvornik

Novac je ipak stigao tek prije par dana, a radi se o cifri od 70. 000 eura što je i potvrđeno za SportSport.ba. “Nakon svih peripetija, procesa i svega, mi smo konačno dobili ono što nas slijeduje. Radi se o iznosu od 70. 000 eura”, kazao nam je Milan Đokić, sportski direktor Drine. Drina je trenutno petoplasirana momčad Prve lige Republike Srpske, a ova finansijska injekcija sigurno će im dobro doći za drugi dio sezone.

sportsport.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *