Stigao “Dual” na zvorničke puteve i pravce koje nadzire Policijska uprava Zvornik

0
Stigao
FOTO: Ilustracija

Obavještavamo građane da će se od 21. do 31. jula 2020. godine, na putevima koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, vršiti kontrola brzine kretanja vozila putem savremenog radarskog sistema. Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača.

Napominjemo da navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obe saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. Uređaj istovremeno registruje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila. Bitno je napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policijski službenik ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Podsjećamo, u toku je kampanja „Vozite oprezno – putujte bezbjedno“, koju provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, u okviru koje će PU Zvornik, pored ove, preduzimati i druge preventivne i represivne aktivnosti u cilju veće bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...