Sudar na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Đile (FOTO)

U jutarnjim časovima došlo je do saobraćajne nezgode na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Đile kod Karakaja. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su za naš portala da se saobraćajna nezgoda dogodila i naveli:

Oko 10,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u mjestu Đile-Karakaj na teritoriju grada Zvornika. U saobraćajnoj nezgodi bila su dva učesnika i to lice inicijala A.H. iz Ilidže, a koje je upravljalo putničkim motornim vozilom marke “Mercedes” i lice H.G. iz Zvornika koje je upravljalo putničkim motornim vozilom marke “Fiat”.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili uviđaj. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih lica, a zabilježena je materijalna šteta. Lice H.B. sankcionisano prekršajnim nalogom, saopšteno je iz Polcijske uprave Zvornik.

Sudar na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Đile (FOTO)

Ova saobraćajna nezgoda izazvala je i kratkorajni prekid u saobraćaju, ali je odmah po dolasku saobraćajne policije na mjesto događaja saobraćaj normalizovan.

Učesnici saobraćajne nezgode mogli su po završetku uviđaja saobraćajne nezgode svoj automobil odvesti u obližnje radionice u mjestu Đile Karakaj. U blizini mjesta jutrošnje saobraćajne nezgode nalazi se i jedan od najboljia servisa za automobile u Zvorniku, a po mnogima i najbolji, autoservis “Mahmutović”, pored autoservisa braće Mahmutović tu su i  radionica autolimara, kao i ugledni vulkanizer “Ale” i još jedna kvalitetna automehaničarska radnja.

Sudar na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Đile (FOTO)

Vozite pažljivo!!

Fotografije preuzete sa facebook stranice radio Magic Milići.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *