U Zvorniku je sve spremno za početak nove grejne sezone zakazane za 15. oktobar poručuje prvi čovjek Zvornik stana Milorad Jevtić.

Sve spremno za sezonu grijanja koja počinje 15.oktobra
FOTO: Tarik Halilović-Arhiv

Iz preduzeća Zvornik stan uputili su apel svim korisnicima da izmire svoja dugovanja prema ovom preduzeću kako bi i oni mogli da izmire svoje obaveze prema dobavljačima.

U najvećoj zvorničkoj osnovnoj školi privode se kraju radovi na rekonstrukciji svih školskih objekata rekao nam je direktor OŠ Sveti Sava, Radomir Petrović.

On je rekao da će grejna sezona u ovoj školi početi na vrijeme , dodavši da će uštete u grijanju biti do 10 hiljada KM mjesečno. U Tehničko šklolskom centru, koji ima sopstvenu kotlarnicu , izvršene su sve pripreme neophodne za početak nove grejne sezone ističe direktor Goran Grujić.
On je dodao da će toplotna proba biti izvršena u ponedeljak. I u Srednjošđkolskom centru „ Petar Kočić“ je sve spremno za puštanje u rad sistema grejanja, ističe direktorica Biljana Pisić.

Ona je istakla da su prošle godine otklonjeni kvarovi kada su u pitanju cijevi i ventili, a zamjenjen je i kotao u vrijednosti od 24 hiljade KM, zahvaljujući gradskoj upravi rekla je Pisićeva.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *