Mali Zvornik, 4. februara 2017.- U sudaru teretnog voza i autobusa na pruznom prelazu u Brasini kod Malog Zvornika niko nije nastradao, a povredjeno je izmedju 10 i 15 osoba, saopstilo je Ministarstvo gradjevinarstva, saobracaja i infrastrukture.Prema podacima Srbija karga, do sudara je doslo u 12.01 sati kada je voz 48451 iz Zeleznica Republike Srpske iduci ka Brasini udario u autobus.FOTO TANJUG/ PORTAL ZVORNIK DANAS/ IGOR GOLUBOVIC/ nr
FOTO TANJUG/ PORTAL ZVORNIK DANAS/ IGOR GOLUBOVIC/

U sudaru teretnog voza i autobusa na pružnom prelazu u Brasini kod Malog Zvornika niko nije nastradao, a povređeno je između 10 i 15 osoba, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Prema podacima Srbija karga, do sudara je došlo u 12.01 sati kada je voz 48451 iz Železnica RS-BiH idući ka Brasini udario u autobus.

Teretni voz udario autobus u Malom Zvorniku, ima povrijeđenih
Mali Zvornik, 4. februara 2017.- Policija na mestu uvidjajaFOTO TANJUG/ PORTAL ZVORNIK DANAS/ IGOR GOLUBOVIC/

Kako javljaju srbijanski mediji, do sudara je došlo oko 12 sati u selu Brasina. Autobus kompanije “Lastra Lazarevac” koji je saobraćao na relaciji Ljubovija-Beograd prelazio je prugu u Batar polju kada se desila nesreća.

RTS javlja da među povrijeđenima ima i onih sa težim povredama, a pomoć im je pružena u Velikom i Malom Zvorniku te Loznici.

Pružni prelaz na kojem se dogodila nesreća nema rampu, već je obebjeđen samo saobraćajnim znacima.

Kako javljaju srbijanski mediji, do sudara je došlo oko 12 sati u selu Brasina. Autobus kompanije "Lastra Lazarevac" koji je saobraćao na relaciji Ljubovija-Beograd prelazio je prugu u Batar polju kada se desila nesreća.
FOTO TANJUG/ PORTAL ZVORNIK DANAS/ IGOR GOLUBOVIC

(klix/zvornikdanas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *