TRAGEDIJA U MALOM ZVORNIKU: Ubio nevjenčanu suprugu (62) i sina (24)
Foto: N. Božović / RAS Srbija

MALI ZVORNIK – Marinko Ilić (60) iz sela Donji Borini kod Malog Zvornika ubio je nevjenčanu suprugu Ružu Tomašević (62) i sina Dragišu Ilića (24).

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo je uhapšen.

Marinko je, kako “Blic” nezvanično saznaje, najverovatnije nožem ubio porodicu u subotu oko 15 sati. Motivi ovog monstruoznog ubistva se utvrđuju. Uviđaj je u toku, a kako nam je rečeno u Tužilaštvu, biće naložena obdukcija.

Kako nezvanično saznajemo Marinko je sina Dragišu i ženu Ružu ubio u dvorištu porodične kuće.

Tragediju su prijavile komšije, nakon čega je ubica uhapšen u dvorištu gde je počinio dvostruko ubistvo i priveden je u policijsku stanicu u Malom Zvorniku.

Komšije i članovi Marinkove porodice su u šoku i vidno potrešeni, a kako su ispričali za “Blic” ubica je bio težak čovek, a najteži kada popije.

– Ruža je Marinkova druga žena i sa njom je dobio Dragišu. Pre toga bio je oženjen i iz tog braka ima dva sina koji žive u Valjevu. On je oduvek bio čudan i naporan, pa se i sa bivšom ženom razveo, zato što ju je maltretirao. Bavio se građevinom, a jedno vreme je radio i u Rusiji i Libiji – kaže meštanin Donje Borine, koji je dobro znao odnose u kući ubice.

Kako dodaje Marinko je Ružu upoznao u Hrvatskoj, dok je bio na ratištu, a 1995. godine zajedno su se doselili u Donju Borinu.

– Dragiša je studirao na ekonomskom fakultetu u Loznici. Bio je divan mladić, kao i njegova majka. Zajedno sa Marinkom su, zbog teškog života, planirali da kada Dragiša položi nekoliko preostalih ispita na fakultetu odu u Hrvatsku, odakle je Ruža, kod njene porodice, koja je bila spremna da pomogne. Ovo je tragedija – priča naš sagovornik.

Sa Marinkom je, kako objašnjava, retko ko u selu razgovarao.

BLIC.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *