Treća prijava protiv “švercera” polovnih automobila iz Zvornika u ovom mjesecu

Treća prijava ovog mjeseca protiv “švercera” polovnih automobila podnesena je od strane Policijske uprave Zvornik, protiv različitih lica sa područja Zvornika. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj slučaj i o njemu saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv R.R. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Naime, R.R. se sumnjiči da je u periodu od 29.05.2017. godine do 21.02.2019. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, nemajući ovlaštenje za trgovinu, iz inostranstva uvezao veći broj putničkih automobila u vrijednosti od 39.117,42 KM, koja je zatim prodavao fizičkim licima na području Bosne i Hercegovine.

U toku mjeseca juna, Policijska uprava Zvornik je evidentirala tri krivična djela „Nedozvoljena trgovina“. Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem aktivnosti sa ciljem suzbijanja nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik

Pročitaj i ovo...
Loading...