Treća prijava ovog mjeseca protiv “švercera” polovnih automobila podnesena je od strane Policijske uprave Zvornik, protiv različitih lica sa područja Zvornika. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj slučaj i o njemu saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv R.R. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Naime, R.R. se sumnjiči da je u periodu od 29.05.2017. godine do 21.02.2019. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, nemajući ovlaštenje za trgovinu, iz inostranstva uvezao veći broj putničkih automobila u vrijednosti od 39.117,42 KM, koja je zatim prodavao fizičkim licima na području Bosne i Hercegovine.

U toku mjeseca juna, Policijska uprava Zvornik je evidentirala tri krivična djela „Nedozvoljena trgovina“. Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem aktivnosti sa ciljem suzbijanja nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *