Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časaevidentirane su dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. Saobraćajne nezgoda  kojoj je više lica zadobilo povrede, dogodila se u mjestu Jošanica na magistralnom putu Zvornik-Sarajevo, prema nezvaničnim informacijama u ovoj nezgodi udaren je kombi koji je prevozio policiju i tom prilikom je ti policajca zadobilo povrede. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su informaciju o samoj saobraćajnoj nezgodi, nisu potvrdili da se radi o povrijeđenim policajcima, ali nistu to ni demantovali, u svom saopštenju su naveli:

Tri policajca povrijeđena u sudaru u Joašnici, kamion srbijanskih tablica udario u kombi
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Jošanica, grad Zvornik, 14.04.2020. godine oko 11,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.O. državljanin Republike Srbije, koji je upravljao teretnim vozilom marke „MAN” i I.L. iz Bratunca, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Kombi”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio učesnik I.L. i lica Lj.J. i D.R. koja su se nalazila sa njim u vozilu. Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Vožnju motornog vozila prilagodite uslovima na putu.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *