Tri povrijeđene osobe i ogromna materijalna šteta epilog su sudara na Crnom Vrhu kod lokaliteta Crna tačka prethodne večeri (FOTO)

U prethodnom danu na području Policijske uprave Zvornik dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, u Osmacima, kada su tri lica povrijeđena, Vlasenici, Zvorniku i Srebrenici, u kojima je pričinjena materijalna šteta. O saobraćajnoj nezgodi na području opštin Osmaci pisali smo prethodne večeri. Do kontakta dva putnička vozila došlo je na prevoju Crni Vrh, lokalitetu koji je poznatiji kao Crna tačka ovog putnog pravca.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su da je do saobraćajne nezgode došlo poslije 18 sati, a da je ista prijavljena u 18 sati i dvadeset pet minuta.

s

Iz JZU Bolnica Zvornik jutros je saopšteno da su sinoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi pregledane  3 osobe koje su povrede zadobile u saobraćajnoj nezgodi.

Pacijentima su dijagnostikovane lake tjelesne povrede, pušteni su na kućno liječenje uz kontrolu kod ljekara u narednim danima, saopšteno je iz zvorničke bolnice.

U saobraćajnoj nezgodi na prevoju Crn Vrh ima povrijeđenih lica (FOTO)
FOTO: Mjesto nezgode na Crnom Vrhu, foto by Čirak R.

(Zvornicki.ba)

1 thought on “Tri povrijeđene osobe i ogromna materijalna šteta epilog su sudara na Crnom Vrhu kod lokaliteta Crna tačka prethodne večeri (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *