Trojica uhapšena zbog trostruke teške krađe u Zvorniku
FOTO: Ilustracija

Zvornička policija uhasila je trojicu osumnjičenih za teške krađe na području Zvornika. U nastavku u potpunosti prenosimo pristiglo Saopštenje za javnost iz PU Zvornik

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lica Z.T.(1993) iz Zvornika, P.P.(1991) iz Zvornika i lice S.I. (1989) iz R. Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da su u toku noći 16/17.04.2017. godine, izvršili više krivičnih djela „Teškakrađa“, na štetu dva ugostiteljska objekta u ulici Trg kralja Petra (prostor oko džamije Rijeka), grad Zvornik. Takođe, ista lica se sumnjiče da su iste noći, iz putničkog automobila koje je bilo parkirano u navedenoj ulici, otuđili auto-kasetofon.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 17.04.2017. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u toku prethodne noći, iz ugostiteljskih objekata koji se nalaze u ulici Trg kralja Petra (Potez pijaca-dom zdravlja), grad Zvornik, otuđili veću količinu novca.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici PS Zvornik su došli do saznanja da su lica Z.T. (1993), P.P. (1991) i S.I. (1989), u toku noći 16/17.04.2017. godine izvršili više krivičnih djela „Teška krađa“,na način da su nasilno djelovali na ulazna vrata objekata, odakle su otuđili novac.

Takođe, za navedena lica postoje osnovi sumnje da su istu noć, iz putničkog automobila koji je bio parkiran u ulici Trg kralja Petra, grad Zvornik, otuđili auto-kasetofon. U vezi sa navedenim aktivnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kriminalističke obrade, uz saglasnost sa postupajućim tužiocem, osumnjičeni će biti predati u dalju nadležnost OJT Bijeljina.

Navodi se u pristiglom saopštenju za javnost iz PU Zvornik.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *