Tuča u kafani, policijski službenici uhapsili lice iz Han Pijeska koje se sumnjiči da je u jednoj vlaseničkoj kafani nanijelo povrede drugom licu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 11.02.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela (dva u Vlasenici, po jedno u Skelanima i Kozluku), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Kozluku), jedna saobraćajna nezgoda (u Bratunacu), dva požara (u Skelanima i Zvorniku) i devet lica je lišeno slobode (pet u Bratuncu, dva u Vlasenici, jedno u Zvorniku i jedno u Skelanima).

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su 11.02.2024. godine oko 01,00 časova, lišili slobode lice inicijala V.P. iz Han Pijeska zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“. Policijskoj stanici Vlasenica je navedenog dana, prijavljeno je u jednom ugostiteljskom objektu u Vlasenici došlo narušavanje javnog reda i mira tučom. Policijski službenici PS Vlasenica su postupili po navedenoj prijavi i su utvrdili da je oštećeno lice fizički napadnuto od strane lica V.P.

Oštećeno lice je upućeno na ukazivanje ljekarske pomoći u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Vlasenica, a nakon toga i u JZU Bolnica Zvornik, gdje se dežurni doktor nije izjasnio o stepenu povreda, te je isto zadržano na posmatranju. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *