Wednesday, June 3#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Tuzla: Nestala Fatima Tima Đulić porijeklom iz zvorničkog naselja Đulići


Prati novosti i na fejsbuku!

Prošle sedmice 28. juna u Tuzli u naselju Miladije nestala je Fatima Tima Đulić. Fatima Đulić sa svojom porodicom živi u Tuzli, a porijeklom je iz zvorničkog naselja Đulići.

tuzla: Nestala Fatima Tima Đulić porijeklom iz zvorničkog naselja Đulići
Od 28.juna Fatimi je isključen telefon i ne može se pronaći lokacija na kojoj se telefon nalazi. Kreditnu karticu nije koristila, u banci nemaju registrovanu transakciju.

Njen sin, Samir Đulić, kazao je za Radio Kameleon da njegova majka ima kratko ošišanu crvenu kosu. Prema njegovim riječima 28. juna je zadnji put pričala sa komšinicom, te joj se od tada gubi svaki trag. Samir je stigao sa privremenog rada iz inostranstva kako bi se aktivno uključio u potragu za svojom majkom.

Iz MUP-a TK su za Radio Kameleon potvrdili da je jučer prijavljen nestanak F.Đ. rođene 1966. godine i da službenici OKP PU Tuzla poduzimaju sve potrebne radnje i mjere u cilju rasvjetljavanja ovog slučaja, te da je za nestalom F.Đ. raspisana potraga.

Porodica moli sve ljude da im pomognu ukoliko imaju bilo kakve informacije. Brojevi telefona na koje ih možete kontaktirati su:

Samir – 061 769 282
Lejla – 0603336044

(radiokameleon/zvornicki)

Podijelite nas :

loading...