Tuzlanski učenici poslali paketiće djeci u Zvorniku

Na kraju prvog djela školske godine u svim školama na području Zvornika ispaćeno je prvo polugodište sa željama da drugo bude bolje od prethodnog. Raznim programima, školskim priredbama, prigodnim poklonima rastali su na kratko učenici i njihovi profesori i učitelji.

Tuzlanski učenici poslali paketiće djeci u Zvorniku
Učiiteljice Maida i Melisa

Portal zvornicki.ba ovom prilikom želi istaći lijep gest djece iz osnovne škole Brčanska Malta u Tuzli, učiteljice Rusmire Gazdić koja je sa svojim odjeljenjem 3b spremila po jedan paketić za svako dijete u područnoj školi Snagovo. Učiteljice ove škole Maida Miralemovoć i Melisa Omerović izkoordinirale su ovu aktivnost, a Melisa Omerović  i sama je u djetinjstvu pohađala osnovnu školu Brčanska Malta, pa je ovaj potez za svaku pohvalu. Priredbu za roditelje izveli su učenici koji su po završetku nagrađeni spremljenim poklonima od svojih vršnjaka iz Tuzle.
Predstave u izvedbi mališana su organizovane i u drugim područnim i centralnim školama, neke danas kao u Križevićima, Kamenici, Ceru, a neke ranije kao u centralnoj školi u Zvorniku i Čelopeku.

 

 

Portal zvornicki.ba želi sretan i ugodan odmor svim učenicima i njihovim učitelji(ca)ma i profesori(ca)ma.

zvornicki.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *