s

Zbog KD „Teška tjelesna povreda“ jedno lice je lišeno slobode, dok se za drugim traga, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik o događaju koji je uznemio javnost. Jedno od sumnjičenih lica za nanošenje teških tjelesnih povreda još uvijek je u bjekstu.

U nastavku pročitajte službene informacije iz Policijske uprave Zvornik:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, 08.06.2024. godine, lišili su slobode lice F.Dž. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je sa još jednim licem za kojim se traga, izvršilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

Naime, istog dana oko 01,30 časova, Policijskoj stanici Kozluk je prijavljeno da je lice D.P. fizički napadnuto ispred ugostiteljskog objekta na području grada Zvornika, prilikom čega je zadobilo tjelesne povrede. Navedeno lice se radi ukazivanja ljekarske pomoći javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, a potom u JZU Bolnica Zvornik gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odakle je na dalje liječenje upućeno na Univerzitetsko klinički centar Banja Luka.

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk izvršili su uviđaj na licu mjesta. O svemu ja obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *