Policajci Bratunca su u toku rutinske kontrole autombila kojim je upravljalo lice A.S. iz Srebrenice pronašli 20 grama marihuane. U nastavku prenosimo pristigli dopis iz Policijske uprave Zvornik o ovom događaju;

U BMW-u mu tokom rutnske kontrole pronašli marihuanu

Pronađeno 20 grama marihuane
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac lišili su slobode lice A.S. (1993) iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, 18.09.2017. godine, oko 16,30 časova, izvršili su kontrolu  putničkog automobila marke „BMW“ kojim je upravljalo lice A.S. (1993) iz Srebrenice, kojom prilikom je kod istog uočena biljna materija koja svojimizgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Preduzimajući dalje mjere i radnje u cilju suzbijanja prodaje i zloupotrebe narkotičkih sredstava, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i po naredbi sudije Osnovnog suda u Srebrenici, izvršen je
pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice A.S.(1993) kojom prilikom je pronađenabiljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U BMW-u mu tokom rutnske kontrole pronašli marihuanu
Pronađena droga

Ukupna količina biljne materije pronađene kod lica A.S. u vozilu kao i prilikom pretresa iznosi oko 20 grama.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, protiv lica A.S. biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *