U naselju na Drini prijavljeno porodično nasilja, a onda pronađena municija za vatreno oružje (FOTO)

U Srebrenici pretresom pronađena municija, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica i Staničnog odjeljenja policije Skelani, radeći na dokumentovanju krivičnog djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, na osnovu naredbe Osnovnog suda Srebrenica, a uz prethodnu saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, 02.04.2024. godine izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice Ž.B. sa područja opštine Srebrenica.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto 884 komada municije kalibra 45 mm, 12 komada municije kalibra 12 mm i jedan optički nišan.

U naselju na Drini prijavljeno porodično nasilja, a onda pronađena municija za vatreno oružje (FOTO)

Naime, Staničnom odjeljenju policije Skelani je 01.04.2024. godine prijavljeno izvršenje gore navedenog krivičnog djela za koje se lice Ž.B. sumnjiči. Tom prilikom navedeno lice je lišeno slobode i od istog su privremeno oduzeti jedan lovački karabin, lovačka puška i 62 komada municije.
Nakon kriminalističke obrade lica, isto će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, biti predato nadležnom tužilaštvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *