U saobraćajnoj nezgodi kod Kozluka prelom ruke i ogrebotine zadobila ženska osoba starije dobi, poznato zdravstveno stanje (FOTO)

Na lokalnom putu u mjestu Kozluk, grad Zvornik, 13.05.2023. godine oko 14,05 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak zadobio teške tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke „Passat“ kojim je upravljalo lice I.M. iz Kozluka i pješak M.J. iz Kozluka. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik se javilo lice M.J. Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede u navedenoj ustanovi.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv vozača I.M. za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

Prema informacijama iz zvorničke bolnice radi se o povrijeđenoj pacijentkinji starije životne dobi, a prema riječima portparola JZU ”Bolnica” Zvornik Anastasije Dragić, povrijeđena je zadobila teške tjelesne povrede koje podrazumijevaju prijelom ručnog zgloba i ogrebotine.

Pacijenkinja je stabilno, te je nakon ukazane ljekarske pomoći puštena na kućno liječenje, saopštila je Dragić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *