Nakon saobraćajne nezgode u Roćeviću i pružanja pomoći povrijeđenim licima, podnijeta krivična prijava protiv jednog od vozača (FOTO)

Danas je došlo do saobraćajne nezgode na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Roćević. Povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobile su tri osobe, potvrđeno je iz JZU ”Bolnica” Zvornik. Iz Policijske uprave Zvornik nismo dobili zvanične informacije i potvrdu o događajima vezanim za današnju saobraćajnu nezgodu.

Zbog saobraćajne nezgode u Roćeviću, na snazi je bila i obustava saobraćaja za teretna vozila na ovoj dionici magistralnog puta Zvornik-Bijeljina. Nezgoda je prijavljena u 15,10 časova.

Povrijeđeni iz ove saobraćajne nezgode prevezni su do najveće zdravstvene ustanove u zvorničkoj regiji. Iz JZU ”Bolnica” Zvornik su o zdravstvenom stanju saopštili:

Ukupno tri pacijenta srednje životne dobi iz saobraćajne nezgode u Roćeviću hospitalizovana su u JZU ”Bolnica” Zvornik. Od toga dva pacijenta su zadobila teške tjelesne povrede, koje podrazumijevaju frakturu skočnog zgloba, frakturu rebara i lijeve nadlaktice.

Jedan pacijent zadobio je lakše tjelesne povrede – nagnječenje grudnog koša.

Jedan od pacijenata trenutno se nalazi u jedinici intenzivne njege.

Pacijenti su zadržani na bolničkom liječenju, te nastavku dijagnostike i praćenja njihovog stanja.

Pacijenti su trenutno van životne opasnosti, navedeno je za portal Zvornicki.ba iz JZU ”Bolnica” Zvornik

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *