U slijetanju automobila kod Đulića povrijeđena tri člana porodice

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 sata evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar. Jedna od saobraćajnih nezgoda u kojoj je bilo povrijeđenih dogodila se u mjestu Đulići kod Zvornika. Iz Policijske uprave Zvornik su o toj saobraćajnoj nezgodi saopštili:

U slijetanju automobila kod Đulića povrijeđena tri člana porodice
FOTO: Ilustracija

-Na regionalnom putu Karakaj-Sapna, u mjestu Đulići, grad Zvornik, 01.10.2019. godine oko 17,10h, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Peugeot”, kojim je upravljao N.B. iz Zvornika, sa kojim su se u vozilu nalazile J.B. i R.B. obe iz Zvornika. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, sva tri lica su zadobila tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik.

Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...