Juso Jusić iz Mahale u opštini Osmaci, zadobio je povrede prilikom jučerašnje saobraćajne nezgode u Karakaju, kada je upravljajući svojim automobilom sudario sa drugim putničkim vozilom. Jusić je široj javnosti poznat od ranije po svojoj istrajnoj borbi protiv opake bolesti karcinoma, o tome smo pisali ranijih godina i na portalu Zvornički ba.

U velikoj akciji humanitarne organizacije Help Others prije tri godine prikupljena su sredstva da se Juso izliječi, a nakon uspješne akcije i borbe protiv opake bolesti sa sretnim završtkom, dva brata iz zvorničke Kamenice, Jusi su kupili i poklonili automobil kako bi lakše putovao na postoperativno liječenje. Nažalost Jusić je sa svojom suprugom doživio saobraćajnu nezgodu i zadobio povrede koje nisu opasne po život i sanirane su u zvorničkoj bolnici. Svi se nadaju da pretrpljeni šok neće uticati na zdravstveno stanje Juse Jusića, njeogva supruga upućena je na dalje liječenje u Tuzlu. Iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi u Karakaju saopoštili:

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 18.06.2020. godine oko 12,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Ž.M. iz Vlasenice, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Toyota” i S.J. iz Osmaka, koja je upravljala putničkim automobilom marke „VW Golf”.

U sudaru u Karakaju povrijeđen Juso Jusić iz Mahale koji se dugo godina borio protiv opake bolesti (FOTO)

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobila S.J. i lice J.J. koje se nalazilo u putničkom automobilu „VW Golf”. Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *