Radionica na temu „Značaj digitalne transformacije za razvoj poslovanja malih i srednjih preduzeća (MSP)“ biće održana u ponedeljak, 27. maja 2024. godine u Maloj sali Gradske uprave Zvornik sa početkom u 12:00 časova.

Gradska uprava grada Zvornik i Područna privredna komora Bijeljina organizuju radionicu u okviru jedanaestog po redu Dana otvorenih vrata za privredna društva i preduzetnike koji posluju na području grada Zvornika.

Cilj je da se kroz ovakve obuke privrednim društvima i preduzetnicima pruže informacije o značaju digitalne transformacije i novih alata za povećanje efikasnosti njihovog poslovanja. Radionicu će voditi Aleksandar Mastilović, stručnjak za telekomunikacije sa interdisciplinarnim iskustvom iz oblasti digitalizacije.

Zainteresovana privredna društva i preduzetnici mogu se prijaviti za učešće na radionici najkasnije do srijede, 22. maja 2024. godine do 15:00 časova.

Prijava se vrši putem putem linka: https://forms.gle/vQh3vjCUU88j7ZDf7 .

Broj mjesta je ograničen.

Agenda se može preuzeti ovdje.

Sve dodatne informacije o radionici mogu se dobiti u Odsjeku za upravljanje razvojem i međunarodnu saradnju, kancelarija broj 37 u Gradskoj upravi Zvornik ili na broj telefona 056/232-216.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *