Zatečeni na mjestu izvršenja krivičnog djela u vrijeme trajanja zabrane kretanja lica, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. O ovom krivičnom djelu iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

U vrijeme zabrane kretanja došli iz Živinica da kradu drvne sortimente u Šekovićima
FOTO: Arhiv

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, 19.04.2020. godine, postupajući po prijavi da nepoznata lica na području opštine Šekovići pokušavaju da otuđe drvne sortimente sa lagera u mjestu Bišina, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli lica inicijala E.S. i M.S. iz Živinica, koja su pokušala da otuđe određenu količinu drvnih sortimenata sa lagera.

Policijski službenici su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Protiv navedenih lica slijedi podnošenje izvještaja za krivično djelo „Krađa“.

Obzirom da su navedena lica zatečena u vrijeme zabrane kretanja u dane Vaskrsa, kao i da radna mašina kojom su pokušali otuđiti drvne sortimente nije registrovana, protiv istih su preduzete zakonske mjere i radnje na dokumentovanju prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *