Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 03.01.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira, jedna saobraćajna nezgoda i jedno lice je lišeno slobode, sve u Zvorniku. O hapšenju u Zvorniku iz Policijske uprave su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su 03.01.2024. godine oko 21,05 časova, lišili slobode lice inicijala Đ.K. iz Brčkog, zbog odbijanja da se kao učesnik u saobraćaju, podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Postupajući po planu pojačanih aktivnosti policijski službenici PS Zvornik su izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Golf“ kojim je upravljalo lice Đ.K.

Tokom kontrole, kod navedenog lica pronađena je i oduzeta jedna PVC kesica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“ ukupne bruto mase 3,1 g.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se protiv lica Đ.K. dostavi izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeno lice je od strane saobraćajne policije kontrolisano kod Kozluka,

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *