Učenici SŠC “Petar Kočić” u četvrtak organizuju humanitarni koncert, kupite ulaznice

Tradicionalni humanitarni koncert učenika SŠC „Petar Kočić“ održaće se u četvrtak 14. marta, u Domu omladine, u dva termina, od 17 i 19 sati. Prikupljena sredstva od prodaje ulaznica će biti uplaćena za nabavku električnih aparata „Centru za podršku djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim roditeljima“ iz Zvornika, rekla je Biljana Pisić, direktorica škole.

Učenici SŠC "Petar Kočić" u četvrtak organizuju humanitarni koncert, kupite ulaznice

“Mi smo već jednom prikupljenim sredstvima donirali didaktički materijal ovom centru, a ove godine smo planirali da taj prilog usmjerimo na opremanje njihove čajne kuhinje odnosno za neke od električnih aparata koji im budu neophodni, koji će biti kupljeni za taj novac, rekla je direktorica.

Učenici SŠC "Petar Kočić" u četvrtak organizuju humanitarni koncert, kupite ulaznice
Direktorica SŠC “Petar Kočić” Zvornik: Biljana Pisić

Ističe da je jako dobra prodaja ulaznica. “Mnogo je zainteresovanih, sugrađana, učenika i profesora, i sigurno će biti velika posjećenost”, rekla je Pisićeva. Podršku nam daju i oni koji neće biti u mogućnosti doći na koncert ali pružaju finansijsku pomoć kupovinom ulaznica, dodala je direktorica škole.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti koncert i u istom u životu, dovoljno je da kupite koju ulaznicu i učinite dobro djelo.

(Osvit/Zvornicki)

Podijelite nas :