Sinoć se u Zvorniku dogodila neuobičajen saobraćajna nezgoda. Naime nepoznato lice koje je upravljalo vozilom golf udarilo je sedamnaestogodišnjeg pješaka u mjestu Vidakova Njiva. Vozač je umjesto pružanja prve pomoći unesrećenom i prevoza do hitne pomoći, nagazio papučicu gasa i udaljio se sa mjesta nesreće, ne pozvavši ni hitnu pomoć da stigne na lice mjesta.

Udario pješaka i pobjegao pa ga policija stigla
FOTO: Iustracja
Vrijedni policijaci su operativnim radom brzo pronašli neodgovornog vozaca koji je upravljao vozilom te istog priveli i pokrenuli postupak protiv istog pred Tužilaštvom.

U nastavku prenosimo saopštenje pristiglo iz Policijske uprave Zvornik

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, pronašli su i identifikovali lice V.T. iz Zvornika, koje se sumnjiči da je 18.05.2017. godine, oko 18,10 časova, u mjestu Vidakova njiva, grad Zvornik, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi upravljajući putničkim automobilom marke „Golf“, kojom prilikom je tjelesne povrede zadobio sedamdesetšestogodišnji pješak iz Zvornika. Nakon saobraćajne nezgode, lice V.T. se sa svojim vozilom udaljilo sa lica mjesta.
Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *