Policjaci iz Vlasenice pronašli su neodgovornog i nesavjesnog vozača koji je u nedjelju 4.6. skrivio saobraćajnu nezgodu u centru grada udarivši svojim automobilom sedamnaestogdišnjeg mladića, a potom umjesto pružanja prve pomoći oštećenom, vozač je nagazio papucicu od gasa i pobjegao sa mjesta nesreće.

Udario sedamnaestogišnjaka u Vlasenici i pobjegao, pa ga policija ubrzo pronašla
FOTO: Ilustracija

O ovom događaju oglasila se i Policijska uprava Zvornik čije saopštenje prenosimo u potpunosti:
Identifikovano lice koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu pa se udaljilo sa lica mjesta Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, pronašli su i identifikovali lice S.E. iz Vlasenice, koje sesumnjiči da je 04.06.2017. godine, u ulici Svetosavska, opština Vlasenica, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi upravljajući putničkim automobilom marke „Passat“, kojom prilikom je tjelesne povrede zadobio sedamnaestogodišnji pješak iz Vlasenice.
Nakon saobraćajne nezgode, lice S.E. se sa svojim vozilom udaljilo sa lica mjesta. Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Vlasenica, odakle je upućen u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je rad na dokumentovanjusaobraćajne nezgode.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *