Danas u kasnim poslijepodnevnim časovima došlo je do težeg saobraćajnog udesa u mjestu Memići na magistalnom putu Zvornik-Tuzla.

Udes u Memićima povrijeđeni mladići iz Križevića, Glumine i Osmaka (FOTO)
Memići

Usljed brze vožnje došlo je do sudara između automobila marke audi kojim je upravljao vozač iz mjesta Osmaci te automobila marke opel kojim je upravljao N.M. iz Orahovca u Glumini kod Zvornika sa kojim su se u automobilu nalazili još mladići A.B iz Glumine i M.Z. iz Zulića u Križevićima.

Udes u Memićima povrijeđeni mladići iz Križevića, Glumine i Osmaka (FOTO)

Svi učesnici saobraćajne nesreće zadobili su povrede, a najteže povrede zadobio je N.M. koji je dobio jak udarac u predijelu prsa te je zbog otežanog disanja zadržan na dodatnim pregledima i prismotrom ljekara na UKC – Tuzla.Udes u Memićima povrijeđeni mladići iz Križevića, Glumine i Osmaka (FOTO)
Saobraćaj je bio obustavljen na duži vremenski period

Mladići su bili u svadbi i povratku iz dalekog Bugojnog, nažalost veselje je pokvario udes u kojem su pored teže povređenog N.M. povrede zadobili M.Z. u predijelu kuka i A.B. u predijelu vrata i ruke. Vozač nastanjen u Osmacima kojije upravljao drugim automobilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći zadobio je povredu uha.

Udes u Memićima povrijeđeni mladići iz Križevića, Glumine i Osmaka (FOTO) Udes u Memićima povrijeđeni mladići iz Križevića, Glumine i Osmaka (FOTO)
Još jedan apel svim učesnicima u saobraćaju da prilagode brzinu i vožnju uslovima na putu.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *