Uhapšen 31-godišnji Zvorničanin prema centralnoj potjernici

Uhapšeni 31-godišnjak uhapšen je prema centralnoj potjernici zbog izbjegavanja služenja zatvorske kazne za veći broj počinjenih krivičnih djela

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su još jedno lice prema centralnoj potjernici. Prema nezvaničnim ifnormacijama zvornički policajci su ovaj put uhapsili 31-godišnjeg muškarca koji je počinio veći broj krivičnih djela zbog čega je osuđen na izdržavanje zatvorske kazne u Foči. Zvorničanin je u prethodnom peridou izbjegavao odlazak na služenje zatvorske kazne zbog čega je i raspisana centralna potjernica. Iz Polcijske uprave Zvornik potvrdili su hapšenje prema centralnoj potjernici i o tom hapšenju naveli:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su, 07.07.2020. godine oko 16,00 časova, na osnovu raspisane centralne potjernice, lišili slobode A.S. iz Zvornika.

Navedeno lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz policije su ponovili apel svim građanima da ukoliko uoče bilo šta sumnjivo u svojoj okolini da odmah o tome obavijeste policiju, kako bi službenici pravoremeno reagovali i spriječili izvršenje krivičnog djela.

Pročitaj i ovo...
Loading...