s

Brzom reakcijom policijskih službenika lišeno slobode lice zbog KD „Teška krađa“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lice S.V. iz Bratunca koje je lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“.

Naime, policijski službenici PS Bratunac su 13.03.2024. godine, oko 03,20 časova, obavljajući redovne poslove i zadatke, uočili da jedno lice bježi nakon aktiviranja alarma u jednoj sportskoj kladionici u Bratuncu. Postupajući po uočenom, policijski službenici su identifikovali lice koje se sumnjiči da je izvršilo provalu kroz prozor navedenog objekta i tom prilikom otuđilo određenu količinu novca koja je kod istog pronađena, kao i podesni predmet kao sredstvo izvršenja.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *