U Bratuncu je nepoznato lice namjerno oštetilo dva automobila parkirana u centru grada i to u vremenskom periodu oko ponoći. Oštećenja su prijavljena policiji, a službenici PS Bratunac su brzom reakcijom uhapsili osumnjičenog koji je bio u alkoholiziranom stanju.

Uhapšen pijani dvadesetojednogodišnjak koji je u Bratuncu oštetio dva parkirana automobila
FOTO: Ilustracija

U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik:
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, operativnim radom na terenu identifikovali su i lišili slobode lice S.V. (1996) iz Bratunca, osumnjičenog da je oštetio dva putnička automobila koji su bili parkirani u ulici Dositeja Obradovića,opština Bratunac, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 04.06.2017. godine, oko 00,10 časova, prijavljeno je oštećenje putničkog automobila marke „Chevrolet“, od strane nepoznatog izvršioca, koji se nakon toga udaljio sa lica mjesta. Policijski službenici su postupajući po prijavi,utvrdili da je tom prilikom oštećeno i drugo vozilo, putnički automobil marke „Golf“, kojije takođe bio parkiran u u ulici Dositeja Obradovića, opština Bratunac.

Policijski službenici su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja i pronalaska počinioca, operativnim radom u roku od pola sata pronašli i identifikovali lice S.V. za koga postoje osnovi sumnje da je oštetio dva parkirana putničkaautomobila, na kojima je tom prilikom nastala materijalna šteta.
Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da lice S.V. posjeduje 1,88 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je isti lišen slobode. Protiv lica S.V. će biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *