Ukrao dvije motorke pa poslije privođenja priznao krivično djeloU mjestu Zeleni Jadar kod Srebrenice 54 godišnjak otuđio je dvije motorke pa poslije privođenja priznao krivično djelo navodi seda iz CJB Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su za dan identifikovali i pronašli lice koje je u Srebrenici, iz magacina firme privatnog vlasništva koja se nalazi u mjestu Zeleni Jadar, opština Srebrenica, otuđilo dvije motorne pile.

Policijskoj stanici Srebrenica, 08.04.2017. godine oko 13,30 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz magacina firme privatnog vlasništva koja se nalazi u mjestu Zeleni Jadar, opština Srebrenica, otuđilo dvije motorne pile, čime je prema izjavi oštećenog pričinjena materijalna šteta oko 3.000,00 KM, saopšteno je iz PU Zvornik.

Operativnim radom na terenu, te brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, identifikovano je i pronađeno lice N.G. (1963) iz Srebrenice, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“. Prilikom kriminalističke obrade lice je u potpunosti priznalo izvršenje krivičnog djela, kojom prilikom su kod istog pronađeni otuđeni predmeti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *