U Zvorničkom naselju Ulice dogodilo se teško ubistvo. Ženska osoba M.K. stara 55 godina, sjekirom je usmtrila mušku osobu, vlastitog muža V.K. starog 59 godina. Poslije izvršenog ubistva, M.K. je policija prije tri dana prijavila nestanak svog muža. Službenici Policijske uprave Zvornik su stručnim radom rasvjetlili ovaj slučaj, a M.K. je u potpunosti priznala izvršenje ubistva supruga V.K.

sjekira2
Motivi su još uvijek nepoznati.

U nastavku prenosimo pristiglo zvanično saopštenje za javnost od Policijske uprave Zvornik:

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice M.K. (1962) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Teško ubistvo“.

Naime, Policijskoj upravi Zvornik, 19.06.2017. godine prijavljen je nestanak lica V.K. (1958), koji se 18.06.2017. godine oko 08,00 časova udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u Zvorniku.

Ulice: Sjekirom usmrtila muža, a potom policiji prijavila njegov nestanak

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik su postupajući po prijavi, te preduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnovi sumnje da je lažno prijavljen nestanak lica V.K. Daljom istragom utvrđeno je da je nad oštećenim počinjeno krivično djelo „Teško ubistvo“, a da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti lice M.K. (1962) iz Zvornika.

Prilikom kriminalističke obrade lice je u potpunosti priznalo izvršenje krivičnog djela.
O svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje određenih mjera i radnji u cilju kompletnog rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela.
Policijski službenici će lice M.K. (1962) uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u dalju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *