Uništen inventar kuće i fasada u centru Zvornika, sumnja se na migrante

0
Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Jedno od krivičnih djela dogodilo se u samom gradu Zvorniku gdje je uništena unutrašnjost porodične kuće, ali i fasada. Iz Policijske uprave Zvornik su o tom slučaju saopštili:
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Zvornik, 23.08.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, nasilno ušlo u porodičnu kuću koja se nalazi u ulici Patrijarha Pavla, grad Zvornik, pri čemu je oštetilo inventar u unutrašnjosti kao i fasadu kuće.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela „Teška krađa“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama za ovo dijelo sumnjiče se ilegalni migranti koji svakodnevno prelaze preko rijeke Drine na svim mogućim i nemogućim mjestima. Prema nezvaničnim informacijama kuća je u vlasništvu porodice koja živi izvan BiH i pretpostavlja se da je poslužila kao odmorna stanica ilegalnim migrantima nakon prelaska Drine.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...