Uskoro prvenstvo zvorničkih ribolovaca, najbolji predstavljaju SRU ''Bistro'' na takmičenjima u 2024. godini, vrijedne nagrade, pionirima medalje i poklon

Iz zvorničkog sportsko ribolovnog Udruženja upućen je početkom mjeseca poziv za sve članove SRU ”Bistro” Zvornik da uzmu učešće na udruženjskom takmičenju u lovu ribe udicom na plovak. Najbolja 3 prvoplasirana takmičara na ovom takmičenju predstavljaće Udruženje i Zvornik na takmičenjima u 2024. godini koja budu organizovana na nivou Republike Srpke, a ukoliko i tu budu najbolji i na nivou države Bosne i Hercegovine.

Takmičenje u organizaciji SRU ”Bistro” Zvornik i ove godine se organizuje u Drinjači, tradicionalno posljednje nedjelje u maju mjesecu. Kao i ranijih godina obezbjeđene su vrijedne nagrade i priznanja za najbolje. Više informacija i načinu prijave možete dobiti pozivom na broj telefona (Viber) 066 220 250

s

Pripremljen je i pehar za ovogodišnjeg najefikasnijeg ribolovca u svim kategorijama, a kojem će biti dodijeljeno priznanje i pehar ”Majstor staze”.

s

Ove godine ne pionirskom takmičenju najmlađih ribolovaca sa područja Zvornika, Milića i Osmaka biće dodijeljene i medalje za najbolje, a svi učesnici dobijaju popularnu ”pecu” sa kojom je svaki ribolovac započeo svoje pecanje.

s

Ovo takmičenje je ujedno i prilika da se zvornički ribolovci okupe na jednom mjestu i druže što je od davnina sastavni i neizostavni dio ribolova. Ujedno je ovo jedinstvena prilika za sve one ribolovce koji tvrde da su najbolji u Zvorniku i regiji da to i pokažu na licu mjesta.

s

Bistro!

s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *