Uspješan vikend za zvorničke sportske kluboveProteklog vikenda nastupali su zvornički sportski klubovi u svojim ligaškim takmičenjima. Odbojkašice su upisale važnu pobjedu u misiji povratka u prvu ligu RS. Košarkaši sve tri kluba su upisali pobjede, a najvažnija je ona od četvrtka za OKK “Princip” kada su savladali svog direktnog konkurenta za ulazak u viši rang. Nažalost odbojkaši su bliže odigravanju play auta u prvoj ligi RS.

Fudbaleri Drine su u pripremnoj utakmici savladali komšije iz Loznice, a kombinvani tim Drine je imao trening utakmicu u Pilici.

Zanimljivo je i to da su bokseri imali uspješan nastup i da su u Bijeljini ovog vikenda odbranili prvo mjesto prve lige Republike Srpske. U nastavku prenosimo tekst sa portala radio Osvita.

Bokseri Obilića, nastavljaju sa sjajnim izdanjem u ligi Republike Srpske. Oni su i nakon trećeg kola koje je održano u Bjeljini na prvom mjestu sa 41-im bodom ispred boksera Radnika iz Bjeljine koji imaju 27 bodova.

Uspješan vikend za zvorničke sportske klubove

U devetnaest mečeva, svih uzrasta i kategorija, viđeno je više sjajnih borbi kao uvod u nadolazeće prvenstvo BiH, na kojem će Obilić nastupiti sa deset takmičara. Prvenstvo BiH se održava u Brčkom, od 10. do 12. marta.

Gordan Spasojević je u teškom meču pokazao kvalitet i petom uzastopnom pobjedom obezbjedio je bodove Obiliću, dokazavši po ko zna koji put da se samo trud i upornost isplate, pogotovo u borilačkim, odnosno individualnim, sportovima, rekao je trener Obilića Mirko Ždralo.

Dodao je da je odlična bila i Miljana Pavlović u svom debitantskom meču u karijeri protiv iskusnije bokserke Jelene Mitrović iz BK Srebrenica. Ždralo kaže da njena pobjeda dobija još više na značaju kad se uzme u obzir da je trebalo izaći na kraj sa dva protivnika, tremom i iskusnijom bokserkom. Ovoga puta vatreno krštenje je prošlo dobro po našu sugrađanku i nema sumnje da je blistava karijera pred njom.

Pored dvoje pomenutih dobre mečeve su zabilježili Igor Spasojević i Dragoljub Kulić, što je bilo dovoljno za odbranu prvog mjesta, naglašava Ždralo. Trener Obilića kaže da su očekivanja objektivna s obzirom na trenutno stanje koje pokazuje tabela i rezultati iz prethodnih kola.U nadi da će nam i u budućnosti donositi dobre rezultate, želimo KBS Obilić sreću u nastavku takmičenja.

(zvornicki.ba/osvit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *