Friday, June 5#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Varteks pozvao penzionera koji je postao hit da bude maneken za njihova odijela


Prati novosti i na fejsbuku!

GOSPODIN Taljat Selmani poznatiji pod nadimkom Toni, 82-godišnji umirovljenik koji se prije nekoliko dana proslavio izjavom o gripi, dobio je ponudu koja se ne odbija iz Varteksa.

Varteks pozvao penzića koji je postao hit da bude maneken za njihova odijela

Naime, Toni je u mladosti radio kao maneken te odrađivao snimanja za Varteks, a sad su mu iz te tvrtke ponudili da ponovno reklamira njihova odijela.

“Mislimo da je zbilja fantastičan lik, a budući da imamo zaista suvremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primjer kako naša odijela mogu odlično stajati i ljudima starije životne dobi. Toni ima fantastičnu energiju”, rekao je za Index predsjednik Varteksa, Nenad Bakić.

Kontaktirali smo i Tonija, koji nam je potvrdio da su ga kontaktirali iz Varteksa te nije mogao sakriti svoje oduševljenje pomišlju da će ponovno raditi za njih.

“Ja ću raditi kako god njima odgovara. I prije sam radio za Varteks, ta je tvrtka uvijek bila na glasu, ona ne smije propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Novac mi uopće nije bitan, ne interesira me novac, želim pomoći da Varteksu krene posao, radit ću i dan i noć ako treba. To je kvaliteta od pamtivijeka”, u jednom dahu je za Index ispričao simpatični umirovljenik.

(Index.hr)

Podijelite nas :

loading...