Kao i prethodnih godina, tako i nastupajućim julskim danima pravo osvježenje u vidu veselja, zabave, druženja i upoznavanja dolazi nam iz mjesta Konjević Polje – nadomak Bratunca, ali i Zvornika, Milića, Vlasenice.

Naime, u periodu od 21 do 23. jula, mještani ovog kraja, zajedno sa Vijećem MZ-e organizuju vaša(e)r, i to kako navode za sve nacije i generacije.

vašer u Konjević Polju

Ovo je način da nastavimo našu tradiciju koju smo njegovali godina prije rata, ali i dobra prilika da se na jednom mjestu u ovim julskim danima okupe žitelji ovog kraja kao i susjednih opština, da se upoznaju, druže a posebno je važno za mlađe naraštaje koji odrastaju po cijelom svijetu i ne međusobno se, ili slabo ili nikako ne poznaju – poručuju za naš portal žitelji ovog mjesta. plakat Vašer Konjevi Polje U okviru trodnevnog programa očekuje Vas:

– cjelodnevna narodna veselja (narodne igre)

– petak, 21. jula – turnir u malom fudbalu sa početkom u 09:00h,

– petak: u večernjim satima izvorne grupe: SATELITI i Zvuci izvornog meraka (sviraju i 23. jula)

– Subota, 22. juli, izvorna grupa MIRSADA I JARANI,

Pored navedenog očekuju Vas i sportska nadmetanja u lovačkom nišanu, razbijanju lonca, turnir u šahu, skakanja u vreći, svježa pečenja, pa čak i bikovi na ražnju.

Organizator se potrudio da za mališane, ali i one starije koji vole obezbjedi i veliki luna park sa lingišpirima i ostalim brojnim igrama.

Kontakt osoba je predsjednik Mjesne zajednice g-din Vehid Dedić od kojeg možete dobiti informacije iz prve ruke i to na brojeve telefona: 062 – 390 – 009 i na broj 065 – 814 – 425.

 

U suštini šta Vas to očekuje ova tri dana u Konjević Polju, možete poslušati iz reklame odmah ispod.i

(Zvornički.ba)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *