Subota ujutru započinje utakmicama prvog međunarodnog turnira za predpionire “Drina Kup” u Zvorniku gdje se očekuje učešće preko 500 mališana iz cijelog regiona. U nedjelju ujutro kreće i državno takmičenje i izložba pasa na obali rijeke Drine.  Ljubitelji ekstremnih sportova mogu uživati u džipijadi OFF Road koja je ove godine memorijalna a starta u subotu ujutro.

Vikend ispunjen sportskim dešavanjima u gradu Zvorniku

U večernjim terminima je planiran spektakl borilačkih sportova u organizaciji zvorničkog šampiona Nikole Drobnjaka. Dvorac Časti ili “Castle of Honor” što je zvanični naziv ovog kikbokserkog spektakla koji će obilježiti subotnje veče u Zvorniku.
Portal Zvornicki.ba će najviše pažnje posvetiti najmlađima u događajima koji nam predstoje. Drina Kup će okupiti najbolje mlade fudbalere Zvornika i okolnih mjesta. Ovo je prvi puta da se nešto ovako veliko u Zvorniku organizuje, a da su u prvom planu događaja djeca uzrasta od 10 do 13 godina.

Vikend ispunjen sportskim dešavanjima u gradu Zvorniku

Pored toga organizacioni odbor je ponudio suradnju koju smo rado prihvatili i iskreno se nadamo uspjehu ovog turnira koji bi morao prerasti u tradiciju.Samir Memišević fudbaler Groningema holandskog prvoligasa promotor je turnira i trebao bi se pojaviti na otvaranju, prepoznao je da je ovo prava stvar. Samir je najbolji primjer da se i u BiH može uspjeti uz iskren, predan rad i uz puno odricanja.Vikend ispunjen sportskim dešavanjima u gradu Zvorniku
Zvorničani u Tešnju sa medaljama ugostiti će najbolje u ovom sportu

Ko šta voli sutra nek izvorli. Za svačiji ukus ima ponešto.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *