Friday, June 5#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Više od 300 beba priustno na devetoj po redu Konferenciji beba u Zvorniku


Prati novosti i na fejsbuku!

Sinoć je u u zvorničkoj sportskoj hali, održana deveta po redu Konferencija beba u organizaciji dječijeg vrtića “Naša radost”, na kojoj je bilo prijavljeno oko 350 učesnika. Tokom događaja su se smjenjivale razne discipline kao što su puzanje, trčanje za starije vrtićke grupe, i takmičenje u najbržem presvlačenju beba. Nagrade su takođe dobile najmlađa i najstarija prijavljena beba, i djeca sa najviše braće i sestara. Pogledajte i šta je zabilježila ekipa iz Zvono.Media:

Vukomir Stanković, direktor vrtića “Naša radost”, rekao je da svake godine bude prijavljen veliki broj djece i da je Konferencija za bebe postala trend. “Očekujemo da ova manifestacija pokaže našu ljubav prema djeci. Cilj jeste populacija porodice, pošto je porodica stub društva, i da na svoj način damo vjetar u leđa mladim bračnim parovima, da damo podstrek u rađanju djece. Da ih bude što veći broj u našem gradu, jer je na naše zadovoljstvo, ovo grad u kojem ima rast nataliteta, a mi želimo da tako i ostane. Ovu manifestaciju je podržalo Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske, a pokrovitelj je Gradska uprava Zvornik.” – izjavio je Stanković.

Kako nam je rekla mlada mama troje djece, Dijana Zekanović, ovo nije događaj koji je radostan samo za najmlađe nego i za roditelje. Njeni blizanci, Tadej i Lenka, sa starijom sestrom Jovanom, svake godine učestvuju na Konferenciji. Dijana je još dodala da su ovakve manifestacije nešto što podstiče roditelje da imaju veći broj djece i da su ove manifestacije zaista bitne za naš grad.

(radio osvit)

Podijelite nas :

loading...