Vlasenica: Pronađen ukradeni automobil i uhapšeni maloljetnici koji su upravljali vozilom
FOTO: Ilustracija

Sinoć je na području Vlasenice pronađen nešto ranije ukradeni automobil u Milićima. Tom su prilikom uhapšeni maloljetnici koji su upravljali ukradenim vozilom. Navodi se ovo u Saopštenu CJB Zvornik, koje u nastavku prenosimo u potpunosti.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, dana 19.03.2017. godine, brzomi efikasnom reakcijom pronašli su i lišili slobode dvojicu sedamnaestogodišnjaka, za koje postoje osnovi sumnje da su počinili krivično djelo „Oduzimanje motornog vozila“.

Naime, policijski službenici su prilikom kontrole saobraćaja, 19.03.2017. godine oko 03,00 časova, pokušali zaustaviti putnički automobil marke „Audi“, koji se nije zaustavio na znak zaustavljanja nego je nastavio kretanje. Policijski službenici PS Vlasenica su u kratkom roku pronašli vozilo u kome su se nalazila dva sedamnaestogodišnjaka, oba iz Han Pijeska, koji su se pokušali udaljiti sa lica mjesta, u čemu su spriječeni brzom reakcijom policije.

U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičeni, vozilo kojim su upravljali, otuđili istu noć sa područja opštine Milići. O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela je u toku.

Stoji u Saopštenju pristiglom iz CJB Zvornik.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *